Vores Designs

Halo Design er vores moderbrand, og der vores indsats er koncentreret om at innovere både fra et æstetisk og funktionelt synspunkt.

 

Hvert år udvides Halo Design-kollektionen, og der skabes nye ideer og innovative koncepter. Dette er kun muligt, fordi Michael Waltersdorff siden 1994 personligt har forpligtet sig til at tilbyde Halo Designs kunder en unik oplevelse, der forbedrer deres liv gennem lysets kvalitet.

Et udvalg af vores produkter

736560-Atom-chandelier-Ø45-amber_LIFESTYLE

Atom er en serie af justerbar lamper, der findes i 3 smukke farvekombinationer. Hver arm kan justeres og gør at lampen kan danne forskellige former.
Læs mere

500x400

Metropole er en komplet, funktionel serie af lamper med et industrielt look. Metalskærmen er laserskåret og udstyret med en afbryder.
Læs mere

project

Materialer i høj kvalitet og klassiske former i et nyt look. Lampernes lyseffekt overrasker takket være de twistede linjer i glasset.
Læs mere

project4

Bodø er en minimalistisk og elegant pendel til hjemmet, som tillige er velegnet i stortset alle hjemmets rum.
Læs mere 

project5

Dueodde er skabt med det for øje at ramme de organiske former, i høj kvalitets opal glas, som er mundblæst og i 2-lag.
Læs mere

Compass_500x400

Compass-lamperne kombinerer flere dekorative kilder af lys. Navnet på serien refererer til brugen af lysets effekt spredt på 360 grader.
Læs mere

DC

DC-fam

DC serien er en familie af lamper med et Skandinavisk præg, takket være den organiske form og funktionalitet og kombinationen af metal og egetræ.
Læs mere

project6

Halo serien er resultatet af en speciel teknik, hvor metal laserskæres og forarbejdes med fine detaljer og ekstrem præcision. Oftest ses disse detaljer på vintage motorcykler, og derfra kommer inspirationen.
Læs mere

Oslo-fam

Oslo er en enkel og elegant familie af lamper, udført i egetræ og lakeret metal. Kombinationen af materialer giver lamperne et minimalistisk og Skandinavisk udtryk, heraf kommer navnet Oslo.
Læs mere

project2

Istapper dannes når de rette konditioner er til stede på sneklædte træer og tage, og danner de smukkeste dråber, hvor inspirationen kom fra, da Drops blev designet i 1996.
Læs mere

Aarhus-fam

Navnet på serien er inspireret af Smilets By Århus, samt at designet udgør et smil på den øverste del af skærmene på Århus lamperne.
Læs mere

Baroni-fam

Udført i håndlavet opal glas og børstet metal, er Baroni en minimalistisk svævende klassiker.
Læs mere

Ball-Ball-fam

Ball Ball er som navnet antyder, en kombination af 2 kugler, smeltet sammen i et sofistikeret mundblæst glas.
Læs mere

Damn-Fashionista-fam

Damn Fashionista er udført i rene materialer, facet glas og marmor i en kombination af enten børstet messing eller mat pulverlakeret stål.
Læs mere

Radio-fam

Inspireret af det 20 århundredes industrielle elektriske apparater, er Radio designet med en synlig lyskilde, som giver et dekorativt og hyggeligt lys.
Læs mere 

iqlight

IQlight lighting system® er et unikt og originalt ‘saml-selv-system’, skabt af den danske designer Holger Strøm i 1972.
Læs mere

NIVAA

Nivå er en lampeserie, der skaber balance mellem det industrielle og naturen. Metalskærmen og den hvidlakerede inderside sørger for, at størstedelen af lyset kanaliseres i en direkte retning.
Læs mere

COLORS

En kollektion af tilbehør og gadgets, der forbedrer hverdagen og altid i overensstemmelse med de højeste miljøstandarder.
Læs mere