Vores Designs

Halo Design er vores moderbrand, og der vores indsats er koncentreret om at innovere både fra et æstetisk og funktionelt synspunkt.

 

Hvert år udvides Halo Design-kollektionen, og der skabes nye ideer og innovative koncepter. Dette er kun muligt, fordi Michael Waltersdorff siden 1994 personligt har forpligtet sig til at tilbyde Halo Designs kunder en unik oplevelse, der forbedrer deres liv gennem lysets kvalitet.

Et udvalg af vores produkter

Untitled-47

Den tilsyneladende enkle form af Bubbles-lamperne er faktisk et studie i geometri, hvor proportionerne er afbalanceret mellem de tre sfærer, der udgør lampen. Læs mere

Untitled-42

Kjøbenhavn er en serie af lamper, der kombinerer traditionelle, æstetiske elementer med moderne funktionalitet.
Læs mere

Untitled-4

Metropole Deluxe er en funktionel familie af lamper med et industrielt look, der i kombination med det eksklusive marmor giver et helt særligt udtryk.
Læs mere

Untitled-44

Pivot er kulminationen på en lang udviklingsfase for at opnå en lampe, der både er elegant, minimalistisk og yderst funktionel.
Læs mere

Untitled-48

En kurvet form og kontrast mellem metal og massivt, olieret træ giver denne familie af lamper et unikt udtryk. Inspirationen til designet kommer fra timeglasset.
Læs mere

Untitled-49

Atom er en serie af justerbar lamper, der findes i 3 smukke farvekombinationer. Hver arm kan justeres og gør at lampen kan danne forskellige former.
Læs mere

Untitled-46

Et kompakt design lavet af noble materialer. Orbit-serien er begge dele og mere til. Lamperne har et højt teknisk niveau med et stemningsfuldt og simpelt formsprog, der bringer tankerne på himmelflugt.
Læs mere

Untitled-418

Wrong har et design, der er svært at udtrykke i ord. Formen på det mundblæste opalglas er asymmetrisk og ændres afhængigt af beskuerens vinkel, hvilket giver en følelse af flere lamper i en.
Læs mere

Untitled-43

Frame kombinerer, i et kompakt design, et yderst effektivt lys med materialer af høj kvalitet. Den er designet med en inder-skærm i stof, messingdetaljer og de perforerede sider gør denne familie af lamper æstetisk unik.
Læs mere

Untitled-45

Torch er en serie af lamper, der er inspireret af flammende fakler, der lyser op i mørket. Lamperne giver et brugbart lys, hvad end det er pendlen eller væglampen, da de begge er udstyret med en GU10 fatning.
Læs mere

Untitled-410

Bodø er en minimalistisk og elegant pendel til hjemmet, som tillige er velegnet i stortset alle hjemmets rum.
Læs mere

Untitled-411

Compass-lamperne kombinerer flere dekorative kilder af lys. Navnet på serien refererer til brugen af lysets effekt spredt på 360 grader.
Læs mere

DC

Untitled-412

DC serien er en familie af lamper med et Skandinavisk præg, takket være den organiske form og funktionalitet og kombinationen af metal og egetræ.
Læs mere

Untitled-413

Halo serien er resultatet af en speciel teknik, hvor metal laserskæres og forarbejdes med fine detaljer og ekstrem præcision. Oftest ses disse detaljer på vintage motorcykler, og derfra kommer inspirationen.
Læs mere

Untitled-414

Oslo er en enkel og elegant familie af lamper, udført i egetræ og lakeret metal. Kombinationen af materialer giver lamperne et minimalistisk og Skandinavisk udtryk, heraf kommer navnet Oslo.
Læs mere

Untitled-415

Navnet på serien er inspireret af Smilets By Århus, samt at designet udgør et smil på den øverste del af skærmene på Århus lamperne.
Læs mere

Untitled-416

Istapper dannes når de rette konditioner er til stede på sneklædte træer og tage, og danner de smukkeste dråber, hvor inspirationen kom fra, da Drops blev designet i 1996.
Læs mere

Untitled-417

En kollektion af tilbehør og gadgets, der forbedrer hverdagen og altid i overensstemmelse med de højeste miljøstandarder.
Læs mere