fbpx
 

Vores Designs – 1 sept 23

Halo Designs fokus er på innovation, både ud fra æstetiske og funktionelle hensyn. Hvert år udvides vores kollektioner med nye ideer og innovative koncepter.

Det startede med en ung iværksætter på bare 18 år, som hurtigt gjorde sig bemærket med hans flotte lamper i et enkelt og meget nordisk design.

I dag er Halo Design et stort dansk lampebrand, der samarbejder med flere kendte danske designere, og har opkøbt flere andre danske lampeproducenter på vejen, hvilket har gjort udvalget endnu større.

Et udvalg af vores produkter

Stockholm-500x400

Aesthetic and material research results in this family of lamps, which features an opal glass with marble decoration combined with brass finishes. The lamps also feature fine details such as a pivoting point on the canopy ofthe pendant models, useful for rotating and positioning them as desired
Læs mere

Roome-49-500x400

This lamp series is the result of a close collaboration with interior designer Christian Bondo Gravesen and has led to the development of a complete range of products with very high build quality, excellent light distribution and refined brass details.
Læs mere

Roome-49-500x400

This battery-operated lamp combines modernity and a classic design with walnut veneer and brass details. Thanks to a magnetic connection and its spherical shape, it allows the luminaire to rotate at will to optimise the direction of the light.
Læs mere

Paris_0

Inspireret af de seneste modetendenser, hvor kollektionerne er designet med plisseringer af mørke og naturlige toner.
Læs mere

HD_Mesh_0

En serie af lamper, der spreder lyset og samtidig skaber et unikt spil af refleksioner.
Læs mere

Forty-five_0

Med sortlakerede metaldetaljer og røget glas er disse lamper et iøjnefaldende midtpunkt for ethvert moderne opholdsrum.
Læs mere

HD_Hero_Hygge

Hygge er vores nye lille transportable lampe som med sine varme farver vil give en god stemning i ethvert hjem.
Læs mere

Up-down_0

En dekorativ og funktionel lysekrone, der har justerbare arme, så lyskilderne kan drejes enten opad eller nedad.
Læs mere

Untitled-47

Den tilsyneladende enkle form af Bubbles-lamperne er faktisk et studie i geometri, hvor proportionerne er afbalanceret mellem de tre sfærer, der udgør lampen. Læs mere

Untitled-42

Kjøbenhavn er en serie af lamper, der kombinerer traditionelle, æstetiske elementer med moderne funktionalitet.
Læs mere

Untitled-49

Atom er en serie af justerbar lamper, der findes i 3 smukke farvekombinationer. Hver arm kan justeres og gør at lampen kan danne forskellige former.
Læs mere

Untitled-4

Metropole Deluxe er en funktionel familie af lamper med et industrielt look, der i kombination med det eksklusive marmor giver et helt særligt udtryk.
Læs mere

Untitled-44

Pivot er kulminationen på en lang udviklingsfase for at opnå en lampe, der både er elegant, minimalistisk og yderst funktionel.
Læs mere

Untitled-418

Wrong har et design, der er svært at udtrykke i ord. Formen på det mundblæste opalglas er asymmetrisk og ændres afhængigt af beskuerens vinkel, hvilket giver en følelse af flere lamper i en.
Læs mere

Untitled-43

Frame kombinerer, i et kompakt design, et yderst effektivt lys med materialer af høj kvalitet. Den er designet med en inder-skærm i stof, messingdetaljer og de perforerede sider gør denne familie af lamper æstetisk unik.
Læs mere

Untitled-45

Torch er en serie af lamper, der er inspireret af flammende fakler, der lyser op i mørket. Lamperne giver et brugbart lys, hvad end det er pendlen eller væglampen, da de begge er udstyret med en GU10 fatning.
Læs mere

Untitled-410

Bodø er en minimalistisk og elegant pendel til hjemmet, som tillige er velegnet i stortset alle hjemmets rum.
Læs mere

HD_Dueodde-Metal_Ambient-2_500x400

Organiske former og materialer af høj kvalitet i denne serie bestående af fire pendellamper i forskellige varianter. Inspirationen til designet kommer fra timeglasset.
Læs mere

DC

Untitled-412

DC serien er en familie af lamper med et Skandinavisk præg, takket være den organiske form og funktionalitet og kombinationen af metal og egetræ.
Læs mere

Untitled-413

Halo serien er resultatet af en speciel teknik, hvor metal laserskæres og forarbejdes med fine detaljer og ekstrem præcision. Oftest ses disse detaljer på vintage motorcykler, og derfra kommer inspirationen.
Læs mere

Untitled-414

Oslo er en enkel og elegant familie af lamper, udført i egetræ og lakeret metal. Kombinationen af materialer giver lamperne et minimalistisk og Skandinavisk udtryk, heraf kommer navnet Oslo.
Læs mere

Untitled-415

Navnet på serien er inspireret af Smilets By Århus, samt at designet udgør et smil på den øverste del af skærmene på Århus lamperne.
Læs mere

Untitled-416

Istapper dannes når de rette konditioner er til stede på sneklædte træer og tage, og danner de smukkeste dråber, hvor inspirationen kom fra, da Drops blev designet i 1996.
Læs mere

Untitled-417

En kollektion af tilbehør og gadgets, der forbedrer hverdagen og altid i overensstemmelse med de højeste miljøstandarder.
Læs mere